torsdag den 21. november 2013

Open By Night, Aarhus City d. 29. november.

Nu nærmer den søde juletid sig, og traditionen tro vil der være julefestival i Aarhus/Open By Night, fredag d. 29. november! :-)

Jeg synes personligt det er en rigtig hyggelig aften, som byder på alt fra juletræstænding ved rådhuset kl. 19 af borgmester Jacob Bundsgaard, juleparade gennem Aarhus City, til tænding af det smukke stjernetæppe kl. 18:30, som er placeret hele vejen ned langs strøget, i alt 850 meter med mere end 1/2 mio. funklende pærer! Smukt! 


Jeg plejer at være på arbejde i Bianco i Søndergade denne dag, hvor jeg til daglig arbejder ved siden af mine studier. Her vil der, igen i år, være -20% på alt i butikken! Der er altså gode penge at spare på vinterstøvlerne, halstørklæder, luffer osv! Det er naturligvis ikke kun vores butik der vil have ekstraordinære tilbud denne aften - langt størstedelen af butikkerne på strøget plejer at have gode By Night tilbud, kun denne dag! Og som en ekstra bonus - mange forretninger holder åbent helt til kl. 23 :-)

Så skal julen for alvor skydes igang, og vil du allerede nu gerne igang med at have købt de første par julegaver, så er det altså en rigtig god aften at komme igang på! :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar