tirsdag den 12. november 2013

Chaba Wellness





Jeg har længe ledt efter en god massør i Århus C, som både har certificerede behandlere og rimelig priser der er nogenlunde SU-venlige :-) 
 For noget tid siden var jeg så så heldig at få et gavekort til Chaba Wellness, som faktisk ligger lige rundt om hjørnet hvor jeg bor, og det resulterede i en tid i går til en hoved-, ryg- og skuldermassage. 

Chaba Wellness er bl.a. er specialiseret i behandling og afhjælpning af smerter og ømme muskler, og tilbyder en lang række af forskellige behandlinger. Skuldermassagen som jeg fik, varede 55 minutter, og er en blanding af zoneterapi, hot stone-, olie- og traditionel thaimassage - selvfølgelig med fokus på at løsne op for de infiltrationer der måtte sidde i skulder regionen. Prisen varierer alt afhængig af hvor lang tid man ønsker massagen skal varer - 55 minutter koster 350 kr, og jeg synes det var en passende længde hvor man sagtens kunne nå at få løsnet godt op. (Hold desuden øje med Downtown.dk, hvor Chaba Wellness ofte reklamere med værdibeviser, hvor priserne på de forskellige massageformer, er reduceret med 50-70%!)

Det var virkelig en lækker massage og jeg må sige at massøren forstod at tage godt ved de rigtige steder, men samtidig tilpasse det til den smertetærskel man nu engang har. Samtidigt er der en rigtig god stemning i klinikken med lys, dufte, rent og pænt. 

Et yderligere plus var desuden, at jeg følte behandleren var meget reel og ærlig omkring hvor mange behandlinger der er behov for. Jeg fik at vide, at hun synes jeg skulle komme igen ugen efter til endnu en massage, for så mente hun, at der var løsnet helt op. Derefter mente hun at det "kun" var nødvendigt at komme hver 2-3 mdr. for at holde det ved lige. Noget jeg sætter stor pris på! Jeg har før været udsat for andre steder, at en behandler har opfordret til at man kommer hver 14. dag, og det er jo praktisk talt umuligt at få til at køre rundt, på en SU. 

Så alt i alt: et sted jeg kan klart kan anbefale hvis man som jeg døjer med smerter i ryg og skulder, eller blot trænger til lidt velvære. :-)
For nærmere information, klik her

//Mille 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar